Zoeken naar telefoon verzekeren

telefoon verzekeren
 
 
Telefoon verzekeren? Vergelijk verzekeringen met kortingen tot 15%.
Als de telefoon goed verzekerd is dan kom je er echter prima vanaf, want dan betaalt je verzekering een nieuwe telefoon! Ook als je de smartphone hebt laten vallen en het scherm is gebarsten, hoef je niet langer met een gebroken scherm door het leven te gaan. Je ziet regelmatig smartphones met een gebarsten scherm, terwijl een verzekering dat eenvoudig had kunnen oplossen. Verzekeringen zijn helemaal niet zo duur en onrendabel als je misschien denkt. Een smartphone verzekering heb je al vanaf 291, per maand. Natuurlijk hangt dat bedrag volledig af van wat je precies wil verzekeren en of er sprake is van een eigen risico.
Smartphone of tablet verzekeren Rabobank.
U bent bijvoorbeeld niet verzekerd als u uw mobiele telefoon ergens zonder toezicht op tafel laat liggen, of als u wegloopt bij uw tas. Ga naar de BuitenDeDeur verzekering. Op reis uw smartphone en tablet verzekeren. Ook tijdens uw vakantie of reis kan er iets gebeuren met uw spullen.
Toestelverzekering: uw telefoon verzekeren KPN Zakelijk.
De KPN ToestelVerzekering bestaat uit 2 varianten, Schade en Totaal, met ieder verschillende dekkingen. De waarde van de telefoon die u wilt verzekeren bepaalt hoeveel u per maand betaalt voor de maandelijkse premie en eigen risico bij een goedgekeurde claim.
Tulip Assist Mobiele telefoonverzekering Belsimpel.nl.
Daarbij ontvangt u niet alleen een andere telefoon; ook als de dief misbruik heeft gemaakt van uw toestel, ontvangt u hiervoor een schadevergoeding. De dief kan bijvoorbeeld met uw telefoon dure MBs verbruikt hebben op het internet, of namens u dure smsjes verstuurd hebben. Tulip Assist vergoedt kosten gemaakt in de eerste 24 uur tot een bedrag van 500. Op die manier heeft u nooit last van onaangename verrassingen. Let op: Bij schade betaalt u altijd het eigen risico. Ook voor deze verzekering geldt dat de dekking wereldwijd is gedurende 90 dagen. Tijdens een kort verblijf in het buitenland bent u dus ook verzekerd tegen diefstal en de eventuele schade die de dief kan aanrichten. Hieronder vindt u een overzicht van de kosten van een Basis Plus verzekering. Als u bijvoorbeeld een toestel tussen de 300, en 400, aanschaft, kunt u deze al verzekeren voor 820, per maand.
Telefoon Verzekering Wereldwijd verzekerd van dekking en persoonlijke service.
Hierbij gaan we verder dan de standaard garantie van uw telefoon. U bepaalt zelf wat u wel en niet wil verzekeren; zo heeft u zelf de keuze tussen wel of geen diefstal dekking. Afsluiten kan heel eenvoudig online, evenals schade melden.
Beeldscherm verzekerd Display Verzekeringen.
Kan ik een oud toestel verzekeren? Betaal ik een Eigen risico bij schade? Hoelang is de contractduur? Kan ik meerdere toestellen verzekeren? Wie repareert mijn toestel? Toen ik een filmpje liet zien aan een vriend van mij glipte mijn telefoon uit mijn hand.
Telefoon reparatie Tele2 klantenservice.
Zorg dat je de laatste software op je telefoon hebt staan. Bekijk de oplossingen van de gerelateerde onderwerpen. Veel mensen kiezen ervoor om hun telefoon te laten verzekeren. Zo wordt de reparatie vergoed wanneer je telefoon per ongeluk kapot is gegaan door je eigen toedoen.
Mobiele apparatuurverzekering vanaf 350, per maand.
Zon handig apparaat wilt u natuurlijk niet missen. Uw smarthone kunt u verzekeren met de Smartphone en tabletdekking binnen onze inboedelverzekering. Wij zorgen ervoor dat u binnen no-time weer bereikbaar bent. Deze verzekering is niet meer af te sluiten. Uw smartphone is te verzekeren met onze Smartphone en tabletdekking.
Mobiele telefoon verzekeren Centraal Beheer.
Uit 127 beoordelingen. Uw mobiele telefoon goed verzekeren. Uw mobiele telefoon verzekert u tegen schade, verlies of diefstal met onze Kostbaarheden Buitenshuisverzekering. U kunt de verzekering afsluiten bij onze Inboedelverzekering. Uw mobiele telefoon en andere waardevolle spullen zijn dan binnen en buiten goed verzekerd.

Contacteer ons