Zoeken naar beste verzekeraar 2015

beste verzekeraar 2015
 
 
Aegon beste verzekeraar op social media in 2015 amweb.:
6 nov 2015 nieuws. Aegon beste verzekeraar op social media in 2015. Aegon heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar de Gouden Award gewonnen als verzekeraar die zich het meest actief heeft ingezet op social media. De prijs werd donderdagavond uitgereikt tijdens de presentatie van de vijfde editie van de Social Media Insurance Monitor 2015, een initiatief van ITDS.
Aegon beste verzekeraar op Social Media in 2015 Emerce.
Aegon beste verzekeraar op Social Media in 2015. Aegon heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar de Gouden Award gewonnen als verzekeraar die zich het meest actief heeft ingezet op Social Media. De prijs werd donderdagavond uitgereikt tijdens de presentatie van de vijfde editie van de Social Media Insurance Monitor 2015, het onafhankelijke onderzoek naar de inzet van Social Media door verzekeraars.
Adfiz maakt best presterende verzekeraars bekend.
Wil je als klant de beste dienstverlening, dan moet je ook kijken of een geadviseerde verzekeraar of bank daadwerkelijk levert. Naast prijs en polisvoorwaarden zijn de prestaties van aanbieders van groot belang voor de klant. Deze prestaties zijn niet zomaar te vinden op vergelijkingssites op internet.
ITDS: Aegon beste verzekeraar op social media in 2015.
ITDS: Aegon beste verzekeraar op social media in 2015. 09 november 2015 Consultancy.nl. Nederlandse sociale huursector kent veel scheefwoners. Utrecht heeft sterke positie als topregio voor bedrijfsleven. Finalisten Accenture Innovation Awards 2017 bekend. Integrale aanpak nodig voor publiek-private samenwerking. Vijfstappenplan voor het invoeren van de Omgevingswet.
Overstappen? Dit zijn de beste vergelijkingssites NRC.
Terug naar de krant. Dit zijn de beste vergelijkingssites. Sites en apps voor het vergelijken van zorgverzekeringen gedragen zich beter dan voorheen, volgens de AFM. Die verbeteringen maken een deugdelijke vergelijking een stuk makkelijker voor consumenten. Maar er zijn nog steeds misstanden. Vijf tips voor overstappers. Wouter van Noort. 5 december 2015. Het wilde westen lijkt een beetje voorbij op de markt voor vergelijkingssites. Websites die klanten adviseren bij hun overstap naar een andere verzekeraar bleken tot voor kort keer op keer niet te deugen.
Beste autoverzekering 2017.
Bespaar tientallen euro's' per jaar. De verschillen tussen de hoogte van de premie en voorwaarden tussen verzekeraars kunnen erg groot zijn. Het is daarom slim om elk jaar weer even te controleren of je nog steeds de beste en goedkoopste verzekering hebt.
Beste fietsverzekering consumentenbond 2015 en 2016.
Verzekeraars hebben besloten om e-bikes onder de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren AVP te laten vallen. De premie van de beste fietsverzekering. De hoogte van de premie hangt af van verschillende factoren. Vooral de postcode is bepalend. Uw woonplaats kan per verzekeraar in een andere regio of postcodegebied vallen.
Verzekeringen: de beste koop volgens de Consumentenbond AlleVerzekeringenOpEenRij.nl.
Dit zijn zogeheten allrisk inboedel en opstalverzekeringen. Bij de losse inboedelpolissen kwamen in juli/augustus 2015 de allrisk losse inboedelverzekeringen van Aegon, Nationale Nederlanden, BLG Wonen, ING, SNS en Interpolis als beste uit de test van de Consumentenbond. Nationale Nederlanden bijvoorbeeld scoorde hoogt omdat deze verzekeraar tien jaar de nieuwwaarde vergoedt.
Waardering van onze klanten.
De DDP04 Webcare Award, de Customer Centric DNA Award voor meest klantgerichte verzekeraar, een best workplace in de categorie Large Multinational Workplaces van Great Place to Work en maar liefst drie vrouwen in de AM top 50 Powervrouwen. Enkele van onze mooie prijzen waar we erg trots op zijn. Maar het gaat ons natuurlijk niet om de prijzen zelf. Wat voor ons belangrijk is, is dat we deze prijzen rechtstreeks te danken hebben aan onze klanten. Want die hebben de moeite genomen om op ons te stemmen, ons positief te beoordelen en hun vertrouwen in ons uit te spreken. We blijven iedere dag ons best doen om dat vertrouwen waar te maken. Gouden Oor Erkenning niveau 1. In 2016 heeft Univé de Gouden Oor Erkenning niveau 1 gekregen. De stichting Gouden Oor heeft op basis van audits bepaald hoe het zit met het luisterend, oplossend en lerend vermogen van Univé. Ook bekijken zij in hoeverre Univé in staat is blijvend een uitzonderlijke klantbeleving te leveren juli 2016. DDP04-award: winnaar in de categorie verzekeraars. Het Webteam van Univé won in april 2017 de DDP04 Award Digital Dialogues Pulse voor beste webcare in de categorie verzekeraars.

Contacteer ons