Op zoek naar unigarant verzekeringen?

unigarant verzekeringen
 
 
Unigarant verzekeringen: Smaragd Reizen.
Een reisverzekering is verplicht voor Smaragd-reizigers. Unigarant heeft veel ervaring met verzekeringen voor verkeer, recreatie en toerisme. Logisch dat wij deze verzekering ook voor u gekozen hebben. Kijk maar naar de voordelen van deze uitgekiende reisverzekering. Hulp in het buitenland via de ANWB-alarmcentrale.
Unigarant Youngtimer-Verzekering.nl.
Op deze pagina vindt u een overzicht van al het nieuws over hun verzekeringen. Unigarant is 100% dochter van ANWB en Unigarant biedt dan ook dezelfde ANWB youngtimer verzekering aan. Unigarant werkt samen me assurantietussenpersonen, retailers en reisbureaus terwijl ANWB met haar winkels overal is te vinden.
Unigarant-autoverzekering vergelijken Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Unigarant biedt Vriendendekking voor de reisverzekering: wanneer tijdens je reis een goede vriend overlijdt, dan worden de onkosten vergoed zoals de terugreis. Unigarant heeft verzekeringen voor motorrijtuigen, fietsen, scootmobiels, zakenreizen, mobiele apparatuur, hobby en sport en biedt daarnaast pakketverzekeringen aan.
UNIGARANT Reisverzekering hier afsluiten direct geregeld!
Unigarant is een dochter van de ANWB. Het hoofdkantoor van Unigarant huist in Hoogeveen. Op dit moment werken er ruim 500 medewerkers bij Unigarant. Unigarant heeft continue aandacht voor de markt, de branche en de klant. Zij garanderen goede verzekeringen met uitgebreide dekkingsmogelijkheden.
Unigarant Verzekeringen.com.
Later heeft men het verzekeringspakket uitgebreid en is Unigarant inmiddels de specialist in verzekeringen voor mobiliteit, recreatie en wonen. De verzekeraar Unigarant is een onderdeel van de ANWB. Waar Unigarant zich vroeger voornamelijk richtte op reisverzekeringen, is de verzekeraar nu vooral gespecialiseerd in schadeverzekeringen.
ANWB Peter Siewers nieuwe algemeen directeur van Unigarant en ANWB Verzekeren.
Vanaf 2003 bekleedde hij diverse managementfuncties binnen Delta Lloyd Groep. Hij was werkzaam bij Delta Lloyd, direct writer Ohra en tenslotte bij ABN AMRO Verzekeringen. Unieke positie door focus op innovatie en combinatie van twee labels. Peter Siewers over zijn benoeming als algemeen directeur Unigarant en ANWB Verzekeren: Ik kijk er naar uit om samen met de andere directieleden en medewerkers verder te bouwen aan Unigarant.
Unigarant Verzekeringen Klantenservice, Telefoonnummer.
Deel zelf uw ervaring. Gegevens Unigarant Klantenservice Unigarant 0528-299999 Lokaal tarief 0528-232287 fax info@unigarant.nl Unigarant Postbus 50.000 7900 RP Hoogeveen Bezoekadres: Schutstraat 120 7901 EH Hoogeveen Zakelijke gegevens. Doelgroep van Unigarant. De doelgroep van Unigarant verzekeringen wordt door henzelf omschreven in vier groepen.
Verzekeringen.
Hiervoor hebben wij een samenwerking met Unigarant. Zowel een reisverzekering als de annuleringsverzekering kan je zelf eenvoudig afsluiten tijdens het reserveren van je vakantie op www.vacanceselect.com. Je boekingsbevestiging is tevens de polis van de verzekering en je boekingsnummer is je polisnummer.
Unigarant Verzekeringen Easyswitch.
Sluit uw Unigarant autoverzekering, Unigarant fietsverzekering, Unigarant bromfietsverzekering, Unigarant scooterverzekering of elke andere verzekering af bij Unigarant. Ook uw huis, laptop, fotoapparatuur of golfset verzekert u, veelal via uw tussenpersoon, met een gerust hart bij Unigarant Verzekeringen, specialist in schadeverzekeringen.

Contacteer ons