Resultaten voor fietsverzekering

fietsverzekering
 
 
Fietsverzekering Allianz Global Assistance.
Pechhulp: fiets ter plekke gerepareerd. De enige Fietsverzekering met doorfietsgarantie. De Fietsverzekering van Allianz Global Assistance is de enige fietsverzekering met doorfietsgarantie. Als je jouw fietsverzekering afsluit bij Allianz betaal je geen poliskosten, slechts eenmalig de premie voor drie jaar vooruit.
De NTFU fietsverzekering.
Dekt de NTFU Fietsverzekering ook schade aan mijn fiets die kan ontstaan tijdens het transport naar mijn vakantiebestemming.; dnn.xmlhttp.doCallBack'FAQs' else label.innerHTML; 10. Ben ik ook verzekerd voor schade aan mijn fiets als ik een clubweekend/-week heb in het buitenland?; dnn.xmlhttp.doCallBack'FAQs' else label.innerHTML; 11.
Fietsverzekeringen Prijzen fietsverzekering vergelijken.
Om onder andere dit soort kettingreacties tegen te gaan en de betaalbaarheid van de fietsverzekering te kunnen blijven garanderen verzoeken de verzekeraars de eigenaar/gebruiker van de fiets vriendelijk doch dwingend anders geen verzekering! de fiets van minimaal EEN goedgekeurd slot te voorzien.
Fietsverzekering.
Let op: Voor een fietsverzekering heb je minimaal een Art-2 goedgekeurd slot nodig. Wil je meer informatie over de fietsverzekering neem dan contact op met een van onze Halfordswinkels. Uiteraard kun je er ook alles over teruglezen bij ENRA. Download hier de brochure van de fietsverzekering.
Verzeker uw nieuwe fiets online Fietsverzekering van Verzekeruzelf.nl.
Fietsverzekering van Verzekeruzelf.nl. Heeft u net een nieuwe elektrische fiets gekocht? Dan is het niet onverstandig om een fietsverzekering te nemen. In Nederland worden er namelijk zon 800.000 fietsen gestolen per jaar. Verzekeruzelf.nl biedt u daarom een goede fietsverzekering aan voor uw nieuwe fiets.
Fietsverzekering VvAA.
Met de fietsverzekering is uw fiets in heel Nederland verzekerd tegen diefstal en tegen schade die niet onder normale slijtage valt. Gaat u graag op fietsvakantie? Uw fiets is ook in het buitenland verzekerd, elke fietsreis tot twee maanden lang.
Fietsverzekering ZEKUR.
De ideale fietsverzekering voor jou. Heb je net een fiets gekocht, of overweeg je een nieuwe of tweedehands fiets te kopen, dan hebben wij de ideale fietsverzekering voor jou. We verzekeren gewone fietsen, maar ook elektronische fietsen E-bikes, racefietsen, MTBs en ATBs.
Fietsverzekering Klaverblad Verzekeringen.
Als u uw fiets laat repareren, dan heeft u een eigen risico van 25. Kan ik de fietsverzekering ook afsluiten voor een fiets met een hulpmotor of een fiets met trapondersteuning? Een fiets met trapondersteuning valt onder de fietsverzekering. Fietsen met een hulpmotor vallen in de categorie zoemfietsen.
Fietsverzekering: voordelig en zonder gedoe HEMA verzekeringen.
Je weet zelf wel dat je je fiets goed op slot moet zetten, dus als hij dan toch gestolen wordt dan doen we niet moeilijk. Met de fietsverzekering van HEMA wordt na het kopen van een fiets drie jaar lang de volledige aankoopprijs vergoed.

Contacteer ons