Resultaten voor aanvullende verzekering

aanvullende verzekering
 
 
ExtraVerzorgd 2.
Meer over deze aanvullende verzekering. Vergelijk ExtraVerzorgd 2 met aanvullende verzekeringen. Bekijk de verzekeringsvoorwaarden voor 201 6. De aanvullende verzekering ExtraVerzorgd 2 sluit goed aan op de Basisverzekering: Menzis Basis en Menzis Basis Vrij. Wilt u ExtraVerzorgd 2 afsluiten zonder Basisverzekering van Menzis dan kan dat echter wel.
Aanvullende verzekering Anderzorg.
Bij Anderzorg heb je keuze uit verschillende aanvullende opties. Zo kun je kiezen voor een aanvullende verzekering, een tandartsverzekering of een combinatie van deze twee: een kant en klare combinatieverzekering. Of je stelt je zorgpakket gewoon gemakkelijk zelf samen! Stel zelf samen en ontvang 10% korting.
Dieetadvies vergoeding 2017 ZorgWijzer.nl.
Tot slot is het belangrijk om te melden dat het eigen risico niet van toepassing is voor de onderstaande aanvullende vergoedingen. Vanuit de aanvullende verzekering, onder de noemer alternatieve geneeswijzen zijn er ook vaak mogelijkheden voor de vergoeding van orthomoleculaire geneeskunde.
Aanvullende verzekeringen van IZA met ruime vergoedingen.
Voor sommige zorg hebben wij zorgaanbieders gecontracteerd. Voor enkele behandelingen die vergoed worden uit de aanvullende verzekering hebben we zorgaanbieders gecontracteerd, erkend of aangewezen. Dit vindt u terug in de verzekeringsvoorwaarden en in Vergelijk en Kies. Kiest u in dat geval voor een andere behandelaar?
Aanvullende zorgverzekering De aanvullende modules van FBTO.
Dan krijg je geen medische vragen. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd voor modules die ouders hebben afgesloten. Gezichtszorg en Orthodontie. Zet aanvullende modules elke maand zelf aan en uit. Verzeker kinderen tot 18 jaar gratis mee. Ook voor aanvullende modules.
Aanvullende verzekering Aanvullende verzekering Pro Life Christelijke zorgverzekeraar.
Vraag een DigiD aan. Veelgestelde vragen over DigiD. Regel zelf uw zorgzaken. U kunt kiezen voor christelijke zorg. Met een aanvullende verzekering kunt u ook kiezen voor christelijke zorg. Bij christelijke zorg kunt u denken aan.: pastoraal-therapeutische zorg in herstellingsoorden.
Aanvullende verzekeringen Promovendum.
Waarvoor ben ik verzekerd met de aanvullende verzekering? Kan ik in de loop van het jaar ook een aanvullende verzekering afsluiten? Wanneer kan ik mijn aanvullende verzekering opzeggen? Tandartsverzekering 2014: Wat krijg ik bij Promovendum vergoed? Ik heb volgens mijn podotherapeut steunzolen nodig.
Wel of geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie? De Fysiotherapeut.
Vooral voor mensen die veel naar de fysiotherapeut denken te moeten gaan, is het goed om na te denken over een goede aanvullende verzekering. Er zijn veel verschillende aanvullende verzekeringen. Er zijn een aantal verzekeraars die een aanvullende verzekering bieden met meer dan 36 behandelingen fysiotherapie of zelfs onbeperkt fysiotherapie vergoeden.
Aanvullende verzekeringen IAK.
Vind uw zorgverlener. Verpleging en verzorging. Declareer uw zorgkosten. Uw zorgpas / EHIC. Alles over betalen. Naar het buitenland. Direct ingaande lijfrente. Sparen en lenen. Service en Contact. Info for expats. Klanten over ons. Werken bij IAK. IAK Privé Pakket.

Contacteer ons