Op zoek naar aanvullende verzekering?

aanvullende verzekering
 
 
Aanvullende verzekeringen.
Aanvullende verzekeringen voor uw zorg. Wilt u zich verzekeren voor extra zorg? Dan kunt u uw basisverzekering bij Univé uitbreiden met diverse aanvullende zorgverzekeringen. Bereken direct uw premie. Aanvullende verzekeringen bij Select Geregeld en Vrij. U kunt uw Univé Zorg Select Univé Zorg Geregeld of Univé Zorg Vrij polis uitbreiden met een ruim aanvullend pakket. De drie varianten vullen elkaar aan de Aanvullend Beter is een uitbreiding op de Aanvullend Goed. En Aanvullend Best is een uitbreiding op Aanvullend Beter. 9 behandelingen per jaar. 16 behandelingen per jaar. 22 behandelingen per jaar. 1 gratis bril per 3 jaar basisassortiment.
Aanvullende verzekering van OHRA vanaf 625 per maand.
Je verzekeringen beheren bankieren en beleggen. Inloggen Activeren Inloggegevens vergeten. Zorgkosten declareren en inzien. Een aanvullende verzekering hoeft niet kan wel. Een aanvullende verzekering hoeft niet maar het kan wel handig zijn als je zorg nodig hebt die de basisverzekering niet vergoedt. Een voordeel van de aanvullende verzekering is dat je meer zekerheid hebt. Je kunt namelijk hoge kosten voorkomen. Een aanvullende verzekering mag je alleen afsluiten als je ook een OHRA Zorgverzekering hebt. Bekijk wat je vergoed krijgt. Aan jou de keuze. Bij ons kies je naast de basisverzekering uit 4 aanvullende verzekeringen. We hebben ze hieronder naast elkaar gezet met de belangrijkste vergoedingen.
Wat is een aanvullende zorgverzekering? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
Zorgverzekeraars bepalen zelf de voorwaarden en vergoedingen van de aanvullende verzekering. Zij stellen ook de premie vast. De overheid regelt dit niet. De overheid bepaalt alleen wat er in de basisverzekering zit. Belangrijkste punten aanvullende verzekering. De aanvullende zorgverzekering vergoedt altijd zorg die niet in het basispakket zit. Welke zorg wordt vergoed verschilt per aanvullende zorgverzekering. Aanvullende verzekeringen vergoeden bijvoorbeeld een deel van de kosten van. de tandarts en orthodontist voor beugels. Er is geen wettelijk verplicht eigen risico bij de aanvullende verzekering. Het wettelijk verplichte eigen risico geldt alleen voor zorg uit de basisverzekering. Geen wettelijke eigen bijdrage. In de aanvullende verzekering vergoedt de zorgverzekeraar soms een deel van de kosten. De rest betaalt u zelf.
Aanvullende zorgverzekeringen.
Kortingsmogelijkheden en premies 2015. 100% vergoeding orthodontie max 1.00000 gehele behandelduur. Uitgebreide dekking fysiotherapie en tandheelkunde. Vergoeding brillen lenzen en fysiotherapie.
Aanvullende opties Bewuzt betaalbare aanvullende verzekering.
Alternatief Beter 500 per jaar maximaal 45 per dag. Kies je bij je zorgverzekering aanvullende opties? Dan krijg je stapelkorting op de premie van deze opties! Zo krijg je 15% korting met 4 aanvullende opties. Heb je een aanvullende optie maar blijkt dat je de vergoeding uiteindelijk niet hebt gebruikt? Dan krijg je daar iets voor terug namelijk No-claimkorting! Je krijgt dan het volgende jaar korting op de premie van je optie. Deze korting loopt elk jaar op tot 40%. is een merk van VGZ Zorgverzekeraar N.V.
Aanvullende verzekering Stad Holland Zorgverzekeraar.
De voordelen bij Stad Holland. Verrassend compleet en scherp geprijsd. Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd. Ook voor de AV geen medische selectie. Meld u direct aan Bereken uw premie. De aanvullende verzekeringen van Stad Holland Zorgverzekeraar staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met onze complete dekking onderscheiden wij ons van andere zorgverzekeraars. Fysiotherapie tandheelkunde orthodontie en alternatieve geneeswijzen om maar een paar voorbeelden te noemen worden niet of slechts gedeeltelijk in de basisverzekering opgenomen.
PNOzorg PNOzorg Bekijk al onze aanvullende verzekeringen.
Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur. Van eenvoudig PNO Start tot zeer uitgebreid PNO Compleet PNOzorg biedt een ruime keuze in aanvullende verzekeringen. Kijk hieronder welke aanvullende verzekering het beste bij jou past. Verwacht je weinig zorgkosten voor het aankomende jaar? Dan is het verleidelijk om alleen een Basisverzekering af te sluiten. Toch kan het slim zijn om je aanvullend te verzekeren. Bijvoorbeeld als je veel sport of reist. De aanvullende verzekering PNO Start vergoedt kosten voor fysiotherapie onvoorziene zorg in het buitenland gezondheidscheck en inentingen én is af te sluiten voor een zeer scherpe premie. Wil je een aanvullende verzekering die meerdere zorgkosten vergoedt tegen een scherpe prijs?
Aanvullende verzekering Aanvullende verzekering Pro Life Christelijke zorgverzekeraar.
Vraag een DigiD aan. Veelgestelde vragen over DigiD. Regel zelf uw zorgzaken. U kunt kiezen voor christelijke zorg. Met een aanvullende verzekering kunt u ook kiezen voor christelijke zorg. Bij christelijke zorg kunt u denken aan. pastoraal-therapeutische zorg in herstellingsoorden. psychosociale hulp door een christelijke behandelaar. verblijf in een hospice. extra zorg rondom het levenseinde. lidmaatschapskosten van een patiëntenvereniging of ouderenbond. een cursus Sensiplan of FertilityCare of de Lady Comp Baby Comp of Pearly planningscomputertjes. In de vergoedingenzoeker vindt u de hoogte van de vergoeding.
Aanvullende verzekering AV Extra uitgebreid verzekerd bij De Friesland.
Iedereen die in Nederland woont of werkt moet een zorgverzekering hebben. De overheid bepaalt elk jaar welke vergoedingen er in de basisverzekering zitten. De basisverzekering is bij alle verzekeraars gelijk alleen de premie verschilt. Aanvullende verzekeringen dekken zorg die niet door uw basisverzekering worden vergoed. Denk aan kosten voor fysiotherapie cursussen brillen of alternatieve geneeswijzen. Een tandartsverzekering is een aanvullende verzekering. U verzekert zich zo tegen tandartskosten die niet onder de basisverzekering vallen. Kinderen zijn tot hun 18e jaar verzekerd via de basisverzekering voor de meeste tandartskosten. Orthodontie voor kinderen valt onder de AV Optimaal. Bekijk de vergoeding voor orthodontie tot 18 jaar. De Friesland heeft afspraken gemaakt met veel werkgevers natuurorganisaties en ledenorganisaties.

Contacteer ons